Evin bahçesinde "çiş" cinayeti!

İstanbul  Sarıyer’de, misafirliğe gittikleri arkadaşlarının evinde alkol alan iki genç, ‘çişleri’ni evin bahçesine yapmaya kalkışınca ev sahibi tarafından bıçaklandı. Gençlerden biri öldü.İstanbul Sarıyer’deki tek katlı evde annesi ve ağabeyi ile birlikte

Evin bahçesinde "çiş" cinayeti!

İstanbul  Sarıyer’de, misafirliğe gittikleri arkadaşlarının evinde alkol alan iki genç, ‘çişleri’ni evin bahçesine yapmaya kalkışınca ev sahibi tarafından bıçaklandı. Gençlerden biri öldü.

İstanbul Sarıyer’deki tek katlı evde annesi ve ağabeyi ile birlikte yaşayan 37 yaşındaki Güney Kızıltan, önceki akşam arkadaşları 23 yaşındaki Hasan Hüseyin Yılmaz ve Yahya Karaçam’ı misafir etti.

“Bahçemin duvarına işeyecek adamda mangal gibi yürek isterim”

Arkadaşlar ilerleyen saatlere kadar alkol alıp, iskambil oynadı. Ancak alkolün etkisiyle sarhoş olan Karaçamve Yılmaz, tuvalete gitmek yerine gelen idrarlarını evin bahçe duvarına yapmak istedi. Kızıltan ise buna karşı çıktı. Çıkan tartışmada Kızıltan, “Bahçemin duvarına işeyecek adamda mangal gibi yürek isterim” diye bağırdı. Alkollü gençler ise bahçe duvarına yöneldi. Öfkeden deliye dönen Güney Kızıltanmutfaktan aldığı ekmek bıçağını Yahya Karaçam’a sapladı. Karaçam, aldığı bıçak darbeleriyle hayatını kaybetti. Kızıltan, şaşkına dönen Yılmaz’ı da boynundan yaraladı. Aldığı yaraya rağmen Yılmaz kendisini kovalayan Güney Kızıltan’dan kaçmayı başardı.

Çok sayıda sabıkası var!

Olay yerine gelen polis, Güney Kızıltan’ı gözaltına aldı. Boynundan hafif yaralanan Hasan Hüseyin Yılmaz, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Ölen genç ile katil zanlısının çok sayıda sabıkası bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam