Evde bomba bulundu!

Gaziosmanpaşa'da iki gecekonduda, ses bombası yapımında kullanılan malzemeler, molotofkokteylleri ve havai fişek bulundu.Alınan bilgiye göre, gelen bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, Karayolları Mahallesi 610/1 Sokak üzerinde, kısmen yıkılmış, boş v

Evde bomba bulundu!

Gaziosmanpaşa'da iki gecekonduda, ses bombası yapımında kullanılan malzemeler, molotofkokteylleri ve havai fişek bulundu.

Alınan bilgiye göre, gelen bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, Karayolları Mahallesi 610/1 Sokak üzerinde, kısmen yıkılmış, boş vaziyetteki iki gecekonduda inceleme yaptı. Ekipler, incelemede 21 adet molotofkokteyli, havai fişek ve ses bombası yapımında kullanılan malzeme buldu. Olay yeri güvenlik şeridi ile çevrilerek, detaylı inceleme çalışması başlattı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu elde edilen deliller, emniyete götürüldü.
 Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam