Esrarengiz patlamalar

Çanakkale'de ard arda duyulan ve binaların camlarını sarsan iki patlama sesi paniğe neden olurken, polisi de harekete geçirdi.Çanakkale'de saat 11.10'da art arda şiddetli iki patlama sesi duyuldu. Ardından 155 Polis İmdat telefonuna vatandaşlardan sesin d

Esrarengiz patlamalar

Çanakkale'de ard arda duyulan ve binaların camlarını sarsan iki patlama sesi paniğe neden olurken, polisi de harekete geçirdi.

Çanakkale'de saat 11.10'da art arda şiddetli iki patlama sesi duyuldu. Ardından 155 Polis İmdat telefonuna vatandaşlardan sesin duyulmasıyla ihbar yağmaya başladı. Polis, patlama sesinin kaynağını belirlemek için harekete geçti. Haber merkezi, telsiz kanalından istasyonları uyararak, meydana gelen patlama sesiyle ilgili güzergahlarında araştırma yapmalarını istendi. Bu arada patlama sesinin il merkezinin tamamı ile Lapseki ve Eceabat İlçelerinde de duyulduğu öğrenildi. Polis, patlama sesisinin nereden geldiğini tespit için askeri birliklerle de irtibata geçti. Henüz patlama sesinin kaynağı belirlenemedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler