Eski OHAL Valisi İntihar Etti!

Eski OHAL Valisi Hayri Kozakçıoğlu, İstanbul Sarıyer'deki evinde intihar etti.Gelen ilk bilgilere göre Kozakçıoğlu, kendisine ait tabancayla kalbine ateş ederek, yaşamına son verdi. Olay sonrası, Kozakçıoğlu'nun oturduğu eve çok sayıda polis ekibi geldi.

Eski OHAL Valisi İntihar Etti!

Eski OHAL Valisi Hayri Kozakçıoğlu, İstanbul Sarıyer'deki evinde intihar etti.

Gelen ilk bilgilere göre Kozakçıoğlu, kendisine ait tabancayla kalbine ateş ederek, yaşamına son verdi. Olay sonrası, Kozakçıoğlu'nun oturduğu eve çok sayıda polis ekibi geldi. Olay yeri inceleme ekipleri uzun süre delil topladı. 
 
Hayri Kozakçıoğlu'nun ölü bulunduğu Sarıyer'deki evinde, olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısının çalışmaları sona erdi. Kozakçıoğlu'nun cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 
 
Kozakçıoğlu'nun cenazesi Büyükşehir Belediyesine ait cenaze aracına taşındığı sırada, perde çekilerek basın mensuplarının görüntü alması engellendi. 
 
EMNİYET DELİLLERİ TOPLADI...
 
Olay, Kozakçıoğlu'nun eşinin kilitli kapıyı polise açtırmasıyla ortaya çıktı. İntiharın tam olarak kaçta gerçekleştiği bilinmiyor. 
 
Sabah saatlerinde eşinin bulunduğu odanının kilitli olmasından şüphelenen Sabire Kozakçıoğlu, durumu polise bildirdi. Kapı çilingir vasıtasıyla açıldığında Kozakçıoğlu'nu, kalbine tek kurşun sıkılmış halde buldu. Eşi Sabire Kozakçıoğlu, polise silah sesi duymadığı bilgisini verdi. Emniyet kaynakları da intihar vakası ihtimali üzerinde duruyor.
 
BEŞİR ATALAY'DAN AÇIKLAMA
 
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Hayri Kozakçıoğlu'nun intihar ettiği iddiaları üzerine, kendisine de bu yönde bilgi geldiğini ancak ayrıntısını bilemediğini söyledi.
 
Bir soru üzerine, Kozakçıoğlu'nun, Sarıyer'deki evinde ölü bulunduğunu belirten Atalay, kendisine rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.
 
Bir gazetecinin, Kozakçıoğlu'nun intihar ettiği yönünde iddialar olduğunu ifade etmesi üzerine Atalay, "Çok ayrıntılı olarak henüz bilgi veremiyorum. Bana da o yönde duyum geldi biraz önce. Valimiz buradaydı, ayrıldı. Onlar bana biraz sonra herhalde daha ileri bir bilgiyi verirler" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler