Eski koca dehşeti kameraya yakalandı

Denizli'de 33 yaşındaki Zeynep Karateke, kızı ile annesinin gözü önünde sokak ortasında boşandığı eşi 35 yaşındaki T.Y. tarafından av tüfeğiyle bacaklarından yaralandı. Olay anı bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından anbe an görüntülendi. Oto-galeri

Eski koca dehşeti kameraya yakalandı

Denizli'de 33 yaşındaki Zeynep Karateke, kızı ile annesinin gözü önünde sokak ortasında boşandığı eşi 35 yaşındaki T.Y. tarafından av tüfeğiyle bacaklarından yaralandı.

Olay anı bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından anbe an görüntülendi. Oto-galerisi işleten T.Y., bugün saat 09.00 sıralarında, Pelitlibağ Mahallesi, 1092 Sokak'ta kızı ve annesiyle yürüyen bir yıl önce boşandığı eşi Zeynep Karateke'nin önünü 20 ARE 12 plakalı otomobiliyle kesti. Otomobilden inen T.Y., yanındaki av tüfeğiyle boşandığı eşi Karateke'ye peşpeşe üç el ateş etti. Bacaklarından yaralanan Karateke, kanlar içinde yere yığılırken, T.Y., otomobiline binerek hızla kaçtı. Karatake, yanındaki olayın şokunu yaşayan 4 yaşındaki kızı ve annesinin feryatları ile silah sesine koşan çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Polis, olayın ardından genç kadının kızı ve annesinin ifadelerine başvurdu. Olay anı yakındaki bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedildiği belirlendi. 

TEKRAR KORUMA TALEBİNDE BULUNMAMIŞ

Karateke'nin eşi tarafından tehdit edildiği için talebi üzerine koruma altına alındığı ancak geçen Haziran ayında bu sürenin dolduğu, kendisinin tekrar talepte bulunmadığı öğrenildi. Soruşturma sürerken polis, T.Y.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler