Eski koca cinnet geçirince

Merkez Akdeniz ilçesine bağlı Akdeniz Mahallesi'nde boşandığı eşi ile erkek arkadaşını öldüren, 2 kişiyi de yaraladıktan sonra intihara teşebbüs eden Setbaç Uçar'ın (33) Tarsus Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi sürerken, polis ve jandarma ekipleri olay yeri

Eski koca cinnet geçirince

Merkez Akdeniz ilçesine bağlı Akdeniz Mahallesi'nde boşandığı eşi ile erkek arkadaşını öldüren, 2 kişiyi de yaraladıktan sonra intihara teşebbüs eden Setbaç Uçar'ın (33) Tarsus Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi sürerken, polis ve jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaptı.

İlk olayın yaşandığı Akdeniz Mahallesi'nde öldürülen İlhan Acar'ın evinin önünde toplanan yakınları göz yaşlarına boğuldu. Ölen şahsın yakınları, zanlının gelip evdekilerle birlikte oturup çay içtiğini, ardından da silahını çıkarıp herkesi kurşun yağmuruna tuttuğunu söylediler.

Öte yandan, şüphelinin, Kulak köyünde bir serada çalışırken öldürdüğü eski eşi Alev Karakavuk'un cenazesi de Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Jandarma, görgü şahidi 4 kişinin ifadesine baş vurdu. 

Olayla ilgili olarak jandarma ve polis ekiplerinin soruşturmayı birlikte sürdürdükleri ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler