Eski Eşini Sokak Ortasında Öldürdü

Mersin'in Tarsus ilçesinde, Çağlayan Caddesi üzerinde meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre Fırat Karabulut (35), motosikleti ile seyir halindeyken 5 yıl önce boşandığı eşi Aslı Yıldırım (34) ile Çağlayan Caddesinde karşılaştı. Fırat Karabul

Eski Eşini Sokak Ortasında Öldürdü

Mersin'in Tarsus ilçesinde, Çağlayan Caddesi üzerinde meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre Fırat Karabulut (35), motosikleti ile seyir halindeyken 5 yıl önce boşandığı eşi Aslı Yıldırım (34) ile Çağlayan Caddesinde karşılaştı. Fırat Karabulut ile Aslı Yıldırım konuşmaya başladı.

Konuşmanın tartışmaya dönüşmesiyle kavga çıktı. Fırat Karabulut motosikleti üzerinde bulunan tüfeği alarak eski eşi Aslı Yıldırım’ın başına bir el ateş etti. Kanlar içende yere yığılan Aslı Yıldırım olay yerinde feci şekilde can verdi. Fırat Karabulut ise motosikletiyle olay yerinden firar etti. 
 
Polisin olay yerine gelmesiyle geniş güvenlik önemleri alındı. Olayı duyan Aslı Karabulut’ın kızı A.K. (16) ve yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi. 
 
Polisin ve savcılığın incelemesinin ardından Aslı Yıldırım’ın cansız bedeni Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 
Polis Fırat Karabulut’u yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam