Eski basketbolcu eşinden şikayetçi oldu

 Basketbol Milli Takımı eski oyuncularından L.T. ile 6 yıl önce boşandığı ressam M.T. mahkemelik oldu. M.T. hakkında eski kocası ve sevgilisine mesajla hakaret ettiği için savcı 3 yıla kadar hapis talep etti E SKİ Basketbolcu L.T, geçen yıl ağustos ayında

Eski basketbolcu eşinden şikayetçi oldu

 

Basketbol Milli Takımı eski oyuncularından L.T. ile 6 yıl önce boşandığı ressam M.T. mahkemelik oldu. M.T. hakkında eski kocası ve sevgilisine mesajla hakaret ettiği için savcı 3 yıla kadar hapis talep etti
 
E SKİ Basketbolcu L.T, geçen yıl ağustos ayında İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak 2009’da boşandığı 2 kızının annesi eşi M.T.’den şikâyetçi oldu. L.T., eşinin 10 ve 13 Ocak 2012 tarihlerinde cep telefonuna attığı; ‘Ş..siz çakma maço’, ‘Sen utanılacak bir pisliksin’, ‘Senin yalan, iftira, nankör, ucuz yaşamın, paragöz ailen, pornocu sevgilin ve onun tatlı eski eşi hep beraber deşifresiniz’ mesajlarını kaydetti. L.T., boşandığı eşinin, hem kendisine hem de kız arkadaşına hakarette bulunduğu gerekçesiyle cezalandırılmasını istedi. 
 
‘KIZLARIMA KABA VE KIRICI DAVRANIYOR’ 
 
Ressam M.T. ise bu iddialarla ilgili olarak, “Şikâyetçi son yıllarda psikolojik sorunlar yaşamaktadır. Ayrıldığımızdan beri kızlarıma ben bakmaktayım. Alkol ve kumar bağımlısıdır. Kızlarıma karşı ilgisiz, kaba ve kırıcı davranmaktadır. Mesajları bu nedenle kendisine yolladım. Amacım tehdit ya da hakaret değildi” dedi. M.T. eşiyle uzlaşmak istediğini söyledi ancak alkol ve kumar bağımlısı olduğunu, kızlarına ilgisiz davrandığı iddialarını kabul etmeyen eski koca uzlaşmak istemedi. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucunda M.T. hakkında ‘hakaret’ ve ‘kişilerin huzur ve sükûnunu bozma’ suçundan 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Dava önümüzdeki günlerde İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam