Eşini döve döve öldürdü

 Mersin'de 6 gün önce eşi tarafından darbedildiği gerekçesiyle hastaneye kaldırılan kadın, hayatını kaybetti.Yaklaşık 3 ay önce eşi Kamer Ü. (58) ile Toroslar ilçesi Çavuşlu Mahallesi'ndeki evlerinde tartışan A.Ü. (60), evden ayrıldı.5 Temmuz Pazar günü e

Eşini döve döve öldürdü

 

Mersin'de 6 gün önce eşi tarafından darbedildiği gerekçesiyle hastaneye kaldırılan kadın, hayatını kaybetti.

Yaklaşık 3 ay önce eşi Kamer Ü. (58) ile Toroslar ilçesi Çavuşlu Mahallesi'ndeki evlerinde tartışan A.Ü. (60), evden ayrıldı.

5 Temmuz Pazar günü evde tekrar bir araya gelen A.Ü, eşiyle tartıştı.

Eşi tarafından darbedilen 3 çocuk annesi Kamer, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bir süre önce de kalbinden ameliyat olduğu öğrenilen Kamer Ü, 6 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kamer Ü'nün cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Adana Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Polis olaydan sonra kaçan A.Ü'yı arıyor.

ESKİ EŞİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

 

Başka bir kadına şiddet haberi de İzmir'den geldi. Çeşme ilçesinde bir kişi, tartıştığı eski eşini tabancayla öldürdükten sonra intihar etti.

Çeşme'de evcil hayvan ihtiyaç malzemeleri satışı yapan Tugay Koldemir (51), geçen yıl boşandığı eski eşi Feride Aydın'ın (50) Ardıç Mahallesi 5452 Sokak'taki evine gitti.

İddiaya göre, ''işleri bozuk olduğu için halen ortak mülkiyetlerinde olan evlerini satmayı teklif etmek'' amacıyla eski eşinin yanına giden Koldemir ile Aydın arasında tartışma çıktı.

Koldemir, tartışma üzerine yanında bulunan tabanca ile eski eşine ateş açtı. Feride Aydın, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Tugay Koldemir, daha sonra aynı silahla intihar etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam