Eşini 38 dakika kucağında taşıdı

 Kanal D’nin büyük bir ilgi ve beğeniyle izlenen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir” de oynanan eğlenceli oyunlarda, yarışmacılar rekor üstüne rekor kırıyor.  Programın dün akşam ekrana gelen bölümünün final oyununda da, Serkan Aydındağ, eşi Yeliz Ay

Eşini 38 dakika kucağında taşıdı

 

Kanal D’nin büyük bir ilgi ve beğeniyle izlenen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir” de oynanan eğlenceli oyunlarda, yarışmacılar rekor üstüne rekor kırıyor. 

 

Programın dün akşam ekrana gelen bölümünün final oyununda da, Serkan Aydındağ, eşi Yeliz Aydındağ’ı 38 dakika boyunca kucağında taşıyarak, “eşi kucağında taşıma” oyununun daha önce 28 dakika olan rekorunu kırdı. 

 

Yarışmanın, cuma akşamı yayınlanacak ve bir çiftin son model bir otomobil sahibi olacağı büyük finaline kalabilmek için mücadele eden yarışmacılar, dakikalar boyunca eşlerini kucaklarında taşıdılar. Finalistlerden Serkan Aydındağ, farklı bir metot deneyerek, eşini hiç kıpırdamadan uzun süre taşıması izleyenleri de oldukça şaşırttı. Diğer finalist Burak Aksu ise, sık sık hareket ederek ve kollarını dinlendirerek kazanmak için büyük çaba gösterdi. Ancak sürekli hareket edince partneri Sevtap Kondakçı’nın midesi bulandı ve Aksu, yarışmayı bırakmak zorunda kaldı. 

 

Erkek yarışmacıların kan ter içinde kaldıkları ve yorgunluktan kollarının titrediği bu oyun sonunda, daha önceki 28 dakikalık rekor da Serkan Aydındağ tarafından kırılmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam