Eşini 28 yerden bıçaklamıştı

Olay, İlkadım ilçesinin Karadeniz Mahallesi Letafet Caddesi No 48'de bulunan Bulut Apartmanı'nın 1. katında gece saat 00.45 sıralarında meydana geldi. Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde teknisyen olarak çalıştığı belirtilen Ahmet Candan (47), evlerinin

Eşini 28 yerden bıçaklamıştı

Olay, İlkadım ilçesinin Karadeniz Mahallesi Letafet Caddesi No 48'de bulunan Bulut Apartmanı'nın 1. katında gece saat 00.45 sıralarında meydana geldi. Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde teknisyen olarak çalıştığı belirtilen Ahmet Candan (47), evlerinin salonunda 17 yıllık karısı 2 çocuk annesi Birsen Candan'ı önce çeşitli yerlerinden bıçakladı. Bıçağın sapının kırılması sonucu bir başka bıçak alıp eşinin kalbine saplayan Ahmet Candan, eşini 28 yerinden bıçaklayarak öldürdü. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu'nda sorgulanan Ahmet Candan, bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Babasının annesini bıçakladığını gören 12 yaşındaki çocukları, polise haber verdi. Bugün Samsun Adliyesi'ne götürülen cinayetin tanığı çocuk, savcıya olay anında gördüklerini anlattı. 

Ahmet Candan'ın eşinden boşanmak için Samsun 1. Aile Mahkemesi'ne boşanma davası açtığı, eşinin de daha sonra aynı mahkemeye boşanma davası açtığı ve karı-kocanın anlaşarak yaklaşık 15 gün önce boşanmadan vazgeçtikleri öğrenildi. 'Şüphecilik' hastası olduğu öğrenilen Ahmet Candan'ın Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde 25 gün tedavi gördüğü ve ilaç kullandığı tespit edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam