Eşine rastlanmamış dehşet!

İstanbul Sultangazi, dün eşine rastlanmamış bir dehşete sahne oldu. Gürcü asıllı anneanne Viyola Oçhire (66), kızı Ekatarina ile damadının ilk evliliğinden olan oğlu Fırat Sezer’i bıçaklayarak öldürdükten sonra başını ve iki kolunu keserek cesedi 4 parçay

Eşine rastlanmamış dehşet!

İstanbul Sultangazi, dün eşine rastlanmamış bir dehşete sahne oldu. Gürcü asıllı anneanne Viyola Oçhire (66), kızı Ekatarina ile damadının ilk evliliğinden olan oğlu Fırat Sezer’i bıçaklayarak öldürdükten sonra başını ve iki kolunu keserek cesedi 4 parçaya ayırdı

 

Akıllara durgunluk veren vahşet, dün Sultangazi İsmetpaşa’da bir apartmanın yanındaki boşluğa bırakılan çuvaldan sızan kanla ortaya çıktı. İhbar üzerinemahalleye gelen polis, çuvalda başı ve kolları kesilmiş halde bir ceset buldu. Görgü tanıkları, 70-75 yaşlarında eli kanlı bir kadın gördüklerini anlattı. Polis mahalleyi ablukaya aldı.

 

SOKAKTA ELLERİ KANLI

Aramalar sırasında üzeri ve elleri kanlı yaşlı bir kadın gördü. Kadının ittiği çocuk arabasındaki çuvalda kesik kollar bulundu. Türkçe bilmediği için tercüman aracılığıyla iletişim kurulabilen kadının inanılmaz bir cinayete kurban giden Fırat Sezer’in üvey anneannesi Viyola Oçhire (66) olduğu anlaşıldı. Anneanne, ilk ifadesinde ‘10 lira verip tanımadığımbirine öldürttüm, cesedi getirdi” dedi. Ancak sorguda cinayeti kızı Ekatarina ile birlikte işlediğini itiraf etti.

 

EKMEK BIÇAĞIYLA

Gürcistan vatandaşı 66 yaşındaki Viyola Oçhire, kızı Ekatarina ile üvey çocuk Fırat’ı dövüp ekmek bıçağıyla öldürdüklerini ve sonra parçalara ayırdıklarını anlattı. Kayıp baş ise kadının tarif ettiği çöplükte bulundu. Evde kan bulaşan tüm eşyaları yıkayıp kuruması için asan Ekatarina yakalanarak emniyete getirildi. Bir lokantada çalışan baba Ferit Sezer ise haberi alır almaz karakola koştu.

 

HİPERAKTİF ÇOCUK

Talihsiz çocuğun, hiperaktif olduğu, okula gitmediği, amcasının fırınında çalıştığı, dün sabah işe gitmediği ve bunun üzerine amcanın kardeşini arayarak Fırat’ı sorduğu öğrenildi.

 

3 ÇOCUK, ÜVEY ANNE

Baba Ferit Sezer’in de evi arayarak Ekatarina’ya oğlunu sorduğu genç kadının ise ‘Senden sonra evden çıktı’ yanıtını verdiği kaydedildi. Sezer’in, ikinci eşinden olan kızı Selin (4), birlikte yaşadığı Ekatarina’dan 1.5 yaşındaki oğlu, Fırat ve Ekatarina’nın annesi Viyola ile birlikte yaşadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler