Eşinden şüphelendi,takip etti ve....

Osmaniye'de 31 yaşındaki İrfan Yeşil, eşi 24 yaşındaki Ebru Yeşil ile aynı otomobilde görüp takip ettiği 27 yaşındaki Sinan Kurt'u yakaladığı ormanlık alanda başını taş ve odunla ezerek öldürdü.Olay, Düziçi İlçesi Yarbaşı Beldesi Bozkayak Mevkiinde meydan

Eşinden şüphelendi,takip etti ve....

Osmaniye'de 31 yaşındaki İrfan Yeşil, eşi 24 yaşındaki Ebru Yeşil ile aynı otomobilde görüp takip ettiği 27 yaşındaki Sinan Kurt'u yakaladığı ormanlık alanda başını taş ve odunla ezerek öldürdü.

Olay, Düziçi İlçesi Yarbaşı Beldesi Bozkayak Mevkiinde meydana geldi. Köylüler, ormanlık alanda bir erkek cesedi olduğu fark edince durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma, yol üzerinde park halindeki 80 DD 524 plakalı otomobilin 150 metre uzağında erkek cesedinin olduğunu belirledi. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerince yapılan araştırmada başı odun ve taşla ezilen cesedin Sinan Kurt'a ait olduğu saptandı. 2 ay önce pompacı olarak çalıştığı petrol istasyonundan ayrıldığı belirlenen Sinan Kurt'un cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
 
EŞİMLE BİRLİKTE YAKALADIM
 
Bu arada cinayeti itiraf eden ve Sinan Kurt ile aynı petrol istasyonunda pompacı olarak çalışan İrfan Yeşil, Düziçi İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim oldu. İfadesi alınan İrfan Yeşil, 24 yaşındaki eşi Ebru Yeşil'den uzun süredir şüphelendiğini belirterek, olay günü Sinan Kurt ile eşinin bindiği otomobili motosikleti ile takip etmeye başladığını, takip edildiklerini anlayınca ormanlık alana kaçtıklarını ve kısa sürede Sinan Kurt'u yakalayarak odun ve taşla başına vurarak öldürdüğünü söyledi.
 
Ebru Yeşil de koruma amaçlı gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler