Eşim yatak odasında..!

İstanbul’da 17 yaşındaki kız kardeşini iple bağladıktan sonra döven ağabey için 4 yıldan 14 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Ağabey, “Kendisine vurduğum için pişmanım, ama onu kelimelerimle düzeltemediğim için böyle bir şey yaptım” diye kendini sav

Eşim yatak odasında..!

İstanbul’da 17 yaşındaki kız kardeşini iple bağladıktan sonra döven ağabey için 4 yıldan 14 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Ağabey, “Kendisine vurduğum için pişmanım, ama onu kelimelerimle düzeltemediğim için böyle bir şey yaptım” diye kendini savundu

İstanbul Fatih’te, kendisinden izin almadan eve arkadaşlarını getirmesine kızdığı 17 yaşındaki kardeşi A.E.’yi, ellerini iple bağladıktan sonra döven ağabey Selçuk E. hakkında 14 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
 
Dayak yememek için evden kaçan ve sokakta gördüğü polis ekibini durdurarak olayı anlatan A.E., ağabeyinden şikâyetçi olmadı ancak yine de yurda teslim edilmek istediğini söyledi. Ağabey Selçuk E. ise “Bayram tatilinden dönmüştük. Evde her yer çok kötü bir şekilde dağılmıştı. İçeride pis bir koku vardı.
 
Eşim yatak odasında, yatak ve yerlerde saç kılı, çöp gibi pis şeyler görünce bana söyledi. Daha sonra kardeşimin biz evde yokken evin içerisinde arkadaşlarıyla esrar partisi verdiğini, yatağımızda kız arkadaşıyla ilişkiye girdiğini öğrendim. Bunları ona sorunca kaçtı. Arkadaşının evinde olduğunu öğrenince eve getirdim. Yaptıkları yüzünden sinirlendiğim için ellerini bağladım. Kendisine biraz zarar verdim, kabul ediyorum. 
 
Fakat ben ona ders vermek istedim. Kendisine vurduğum için pişmanım, ama onu kelimelerimle düzeltemediğim için böyle bir şey yaptım” diye konuştu. Savcılık, Selçuk E.’nin 18 yaşından küçük mağdurun evden ayrılmasını engellemek için “hürriyetinden yoksun kılma” suçunu işlediğini belirterek 4 yıldan 14 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler