Eşi ile telefonda konuşurken canına kıydı

Eşine veda mesajları atan adam ne olduğunu anlamaya çalışan eşi ile telefonda konuşurken başına ateş ederek intihara kalkıştı. Antalya’da eşine veda mesajları atan adam, ne olup bittiğini anlamak için kendisini arayan karısıyla telefonda konuşurken tabanc

Eşi ile telefonda konuşurken canına kıydı

Eşine veda mesajları atan adam ne olduğunu anlamaya çalışan eşi ile telefonda konuşurken başına ateş ederek intihara kalkıştı.

Antalya’da eşine veda mesajları atan adam, ne olup bittiğini anlamak için kendisini arayan karısıyla telefonda konuşurken tabancayla başına ateş ederek intihara teşebbüs etti. Ağır yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı.
 
Olay, Kepez ilçesi Ahatlı Mahallesi Ulusoy Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın 1. katında saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 41 yaşındaki Önder G., evde kimsenin olmadığı sırada röntgen teknisyeni olan eşi Hülya G.’ye intihar edeceğini anlatan veda mesajları attı. Hemen eşini arayan Hülya G., eşiyle konuşurken telefonda bir el silah sesi duydu. Neye uğradığını şaşıran Hülya G., durumu hemen sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Önder G.’nin yaşadığı daireye kapısı içeriden kilitli olduğunu için giremedi. Durum üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri geldi.
 
BEYLİK TABANCASI İLE ATEŞ ETTİ
 
İtfaiye ekiplerinin merdiveni yardımıyla önce 1. katın pencereleri kontrol edildi. Ekipler açık bir pencere ararken olay yerine gelen Hülya G., kendisinde bulunan anahtarla kapıyı açtı. İçeri giren sağlık ekipleri kanlar içindeki Önger G. ile karşılaştı. Tabanca ile kafasına bir el ateş ettiği öğrenilen Önder G.’nin ilk müdahalesi olay yerinde bulunan sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Ağır yaralı olarak Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Tıp Fakültesi’ne kaldırılan Önder G.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Antalya’da kahvene işlettiği öğrenilen Önder G.’nin bir süre önce iş yerini kapatarak kredi ile ev satın aldığı iddia edildi. Olay yerine gelen Önder G.’nin kız kardeşini ise yakınları sakinleştirdi.
 
Aile fertlerinin ifadelerine başvuran polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam