Eşi görülmemiş tecavüz davası

 Var mısın Yok musun?' adlı yarışma programına katılarak şöhreti yakalayan ve ardından bir TV programında sunuculuk yapan görme engelli Evren Doğru'nun görme engelli eşi Özgür Deniz Doğru Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gelerek savcılığa suç duyurusund

Eşi görülmemiş tecavüz davası

 

Var mısın Yok musun?' adlı yarışma programına katılarak şöhreti yakalayan ve ardından bir TV programında sunuculuk yapan görme engelli Evren Doğru'nun görme engelli eşi Özgür Deniz Doğru Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gelerek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Görme engelli masör Fazlı K.'nin tecavüzüne uğradığını iddia eden Doğru, 'Fazlı K. benimle zorla cinsel ilişkiye girdi. Birlikte olmazsam tüpü açarak beni öldürmekle tehdit etti' dedi. Bu şikayet üzerine 26 yaşındaki masör Fazlı K. savcılık tarafından sorgulandı. 

Suçlamaları reddeden Fazlı K. şöyle ifade verdi: 'Geçen yıl aramızda duygusal ilişki doğdu. Rızasıyla da devam etti. Bir süre sonra ilişkimiz çıkmaza girdi. Ayrılma kararı aldık ancak bir zaman sonra barıştık. İlişkimizin devam etmesi için eşinden ayrılması gerektiğini söyledim. Maddi durumum nedeniyle bu ilişkiyi sürdüremeyeceğini söyledi. Ardından beni arayarak evine gitmemi söyledi. Görüştüğümüzde 'Madem bu iş çıkmaz sokak. Birlikte intihar edelim' dedi. Gazı açtık. Sonra bunun yanlış olduğunu söyledim. Tüpü kapadım. Evden uzaklaşmaya çalıştım. Kendisi beni tutarak 'gidemezsin' dedi.'

 

ZANLI MASÖR: RIZASI VAR

 Zanlı Fazlı K. şöyle devam etti: 'Gömleğime sarıldı. Ben bu sırada adeta cinnet aşamasına geldim. Mutfakta bulunan bıçağı alıp kendimi öldürüp bu kaostan kurtulmayı düşündüm. Beni ikna etti. Ben zorla ilişkiye girmedim. Rızasıyla oldu. Kendisini öldürme kastım yoktu' Soruşturma başlatan savcılık iki tarafın iddialarını değerlendirip dava açacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler