Erzurum'da tacize 2 gözaltı

Erzurum’da yapılan Kış Oyunları’nda yaşanan taciz olayı ortalığı ayağa kaldırdı. Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, iddiaları “iftira” olarak nitelerken, olayın perde arkası öğle saatlerinde su yüzüne çıktı. İddiaya göre, Erzurum kent merkezinde ge

Erzurum'da tacize 2 gözaltı

Erzurum’da yapılan Kış Oyunları’nda yaşanan taciz olayı ortalığı ayağa kaldırdı. Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, iddiaları “iftira” olarak nitelerken, olayın perde arkası öğle saatlerinde su yüzüne çıktı.

İddiaya göre, Erzurum kent merkezinde gezintiye çıkan Kanadalı iki sporcunun 50-55 yaşlarındaki anneleri, Oyunlar Köyü’ne gidebilmek için bir taksi durağına gitti. Taksiye binen iki Kanadalı, taksi şoförü ve taksicilik yapan iki genç arkadaşının tacizine maruz kaldıklarını öne sürdü. Elle ve sözlü tacize uğradıklarını iddia eden iki kadın, Oyunlar Köyü’ne gittiklerinde durumu polise bildirdi. Bunun üzerine polis, 2 genci gözaltına aldı.

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk de olayı doğrularken, “Olay Oyunlar Köyü’nde değil, şehir merkezinde yaşanan bir olay. Taksiciler de, dil sorunu nedeniyle yanlış anlaşıldıklarını söylüyorlar. Şu anda şahısların ifadeleri alınıyor. Sorunun tam olarak ne olduğu ortaya çıkacaktır. Olay üzücü ama maalesef olabiliyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler