Erzurum'da su kavgası: 3 ölü var!

Erzurum'un İspir ilçesinde eski ve yeni muhtar arasında çıkan su deposu tartışmasında 3 kişi silahla öldürüldüİspir'in İyidere köyünde Muhtar Hasan Ceylan ile eski muhtar Mehmet Yazar (59) arasında içme suyu deposunun yaptırılması konusunda köy meydanında

Erzurum'da su kavgası: 3 ölü var!

Erzurum'un İspir ilçesinde eski ve yeni muhtar arasında çıkan su deposu tartışmasında 3 kişi silahla öldürüldü

İspir'in İyidere köyünde Muhtar Hasan Ceylan ile eski muhtar Mehmet Yazar (59) arasında içme suyu deposunun yaptırılması konusunda köy meydanında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine muhtarın oğlu Zülküf Ceylan (29) silahla karşı tarafa ateş etmeye başladı. Olayda eski muhtar Mehmet Yazar ile oğlu Fatih Yazar (17) olay yerinde hayatını kaybetti.

Ağır yaralanan Hasan Yazar (24) ise Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yazar, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay sonrası katil zanlısı Zülküf Ceylan jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam