Erzurum!da kaçak et operasyonu!

ERZURUM'da zabıta ekipleri, Merkez Yakutiye ilçesinin Mahallebaşı semtinde caddelerde kaçak et satışı yapıldığı ihbarı üzerine basının da takip ettiği bir operasyon yaptı. Et satışı yapanları bulamayan zabıta ekipleri, cadde üzerinde buldukları iki koyun

Erzurum!da kaçak et operasyonu!
ERZURUM'da zabıta ekipleri, Merkez Yakutiye ilçesinin Mahallebaşı semtinde caddelerde kaçak et satışı yapıldığı ihbarı üzerine basının da takip ettiği bir operasyon yaptı. Et satışı yapanları bulamayan zabıta ekipleri, cadde üzerinde buldukları iki koyun derisini alarak operasyonu tamamladı.
 
Yerel medyada 'Kaçak et' satışı yapıldığı yolundaki haberler üzerine Yatukiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Emniyet, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri harakete geçti. Operasyonu başlatmak için Mahallebaşı semtine giden ekipler, kaçak et satışı yapanları bulamadı. Bir seyyar satıcı ise ekiplerden kaçtı. Cadde üzerinde iki küçükbaş hayvan derisini bulan ekipler bunları alarak operasyonu bitirdi. Belediye, denetimle ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam