Ermenek'de 18 tabut!

18 işçinin kurtarılması için çalışmalar son hızıyla devam ederken, dün akşam saatlerinde Ermenek'in merkezinde bulunan Devlet Hastanesi'nde de olağanüstü bir hareketlilik yaşandı.Çevik kuvvet ekipleri hastane önünde barikat oluştururken, bir traktörün ark

Ermenek'de 18 tabut!

18 işçinin kurtarılması için çalışmalar son hızıyla devam ederken, dün akşam saatlerinde Ermenek'in merkezinde bulunan Devlet Hastanesi'nde de olağanüstü bir hareketlilik yaşandı.

Çevik kuvvet ekipleri hastane önünde barikat oluştururken, bir traktörün arkasındaki kasada tabutların olduğu görüldü. Kasanın içinde normal ölçülerden büyük ve normalinden farklı tahtadan yapılmış tabutlar gizli saklı devlet hastanesine sokuldu. Tabutlar görevliler eşliğinde traktör kasasından indirildi.

Tabutların tedbir amaçlı getirildiği yorumları yapılırken, sayısının 20'ye yakın olduğu öğrenildi. Bu arada çevre illerden de gerekli incelemelerin Ermenek'te yapılabilmesi amacıyla adli tıp uzmanlarının geldiği öğrenildi.

"HER TÜRLÜ İHTİMALİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURMAMIZ LAZIM"

Ermenek Devlet Hastanesi'ne tabutların getirildiği ve adli tıp uzmanlarının da hazır bulunduğu yönündeki iddialar sorulan Bakan Yıldız, şunları kaydetti: "Biz her türlü ihtimali göz önünde bulundurmamız lazım. Ama her türlü ihtimali. Bununla alakalı Adli Tıp Kurumu ile de Sağlık Bakanlığı ile de Ermenek Devlet Hastanesi'yle de alakalı ihtimalleri göz önünde bulundurmamız lazım. Ne yazık ki böyle güçlü bir ihtimal var. Bunu görmezlikten gelemeyiz. Ama ben o tabut resimlerinin yayınlanmış olmasında basın açısından doğru bulmadığımı sizler ile paylaşmak isterim. Ailelerde bıraktığı tesiri siz düşünün. Basının bunu haberleştirmiş olmasını doğru bulmuyoruz. Sizden sakladığımız bir şey yok"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam