Erken emekliliğe Maliye'den geçityYok!

 Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin 2013 yılında yüzde 4'lük büyüme hedefini rahatlıkla yakalayabileceğini söyledi. Maliye Bakanı Şimşek, Makro Ekonomik Gelişmeler ve 2013 Yılı İlk Çeyrek Bütçe Gerçekleşmeleri'ne ilişkin bakanlıkta basın toplantısı

Erken emekliliğe Maliye'den geçityYok!

 

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin 2013 yılında yüzde 4'lük büyüme hedefini rahatlıkla yakalayabileceğini söyledi.
 
Maliye Bakanı Şimşek, Makro Ekonomik Gelişmeler ve 2013 Yılı İlk Çeyrek Bütçe Gerçekleşmeleri'ne ilişkin bakanlıkta basın toplantısı düzenledi.
 
2013 yılının büyüme açısından daha iyi bir yıl olacağını vurgulayan Şimşek, "Orta Vadeli Program'da öngördüğümüz yüzde 4'lük büyüme hedefini 2013 yılında rahatlıkla yakalayacağımızı düşünüyoruz" diye konuştu.
 
2013 yılı 1. çeyrek itibarıyla bütçe gelirlerinin, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 21,6 artarak 94,1 milyar lira olduğunu ifade eden Şimşek, bütçe giderlerinin ise yüzde 13,3 artışla 95 milyar lira olarak gerçekleştiğini söyledi.
 
ERKEN EMEKLİLİK TARTIŞMALARI
 
Şimşek, hükümet olarak şu anda gündemlerinde vergi artışı ya da vergi indiriminin bulunmadığını dile getirdi. Emeklilik için yaşı bekleyenlerin maaşlarından kesinti yapılarak erken emekli olabileceğine ilişkin haberleri de değerlendiren Şimşek, bu konunun Türkiye'nin hayrına olmadığını, Türkiye'nin bu yükü kaldıramayacağını söyledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam