Erkek çocuğa tecavüzde şok ifade

 Zonguldak merkeze bağlı Kozlu Beldesi'nde 9 kişinin tutuklandığı tecavüz olayında 14 yaşındaki E.A. adlı erkek çocuk, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nce koruma altına alınarak yurda yerleştirildi. Yaklaşık 2 yıldır çocuğa tecavüz ettikleri iddiası

Erkek çocuğa tecavüzde şok ifade

 

Zonguldak merkeze bağlı Kozlu Beldesi'nde 9 kişinin tutuklandığı tecavüz olayında 14 yaşındaki E.A. adlı erkek çocuk, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nce koruma altına alınarak yurda yerleştirildi.
 
Yaklaşık 2 yıldır çocuğa tecavüz ettikleri iddiasıyla önceki gün gözaltına alınan ve dün adliyeye sevk edilen 12 kişiden 3'ü Savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 9'u nöbetçi mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili 3 kişinin aranma çalışması sürerken, E.A.'nın, koruma altına alınması kararlaştırıldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü, olayın ardından Cumhuriyet Savcılığı ile yaptıkları yazışmalar sonunda çocuk için koruma kararı çıkardıklarını söyledi. Gümrükçü, "Sağlık, eğitim ve psikolojik olarak her türlü desteği kendisine vereceğiz. Şu an bizim korumamız altındadır ve gereken her türlü desteği sağlayacağız" dedi.
 
Polisteki ifadesinde, aralarında taksici ve emekli madenci de bulunan kişilerin tehdit yoluyla kendisine tecavüz ettiklerini ileri süren E.A.'nın, Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ndeki muayenesinin ardından yurda yerleştirildiği bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler