Ergin Bektaş'ın SON durumu

Telekom eski Trabzon Bölge Müdürü ve yeni Erzurum Bölge Müdürü Ergin Bektaş, bu sabah Gümüşhane’de geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanarak ambulans uçakla Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesinde yoğun bakıma alındı.Hafta sonu tatilinden sonr

Ergin Bektaş'ın SON durumu

Telekom eski Trabzon Bölge Müdürü ve yeni Erzurum Bölge Müdürü Ergin Bektaş, bu sabah Gümüşhane’de geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanarak ambulans uçakla Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesinde yoğun bakıma alındı.

Hafta sonu tatilinden sonra sabahın erken saatlerinde 61 ED 555 plakalı aracıyla yola çıkan Telekom Erzurum Bölge Müdürü Ergin Bektaş, bir kamyonun altına girerek feci şekilde yaralandı. Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre Bektaş’ın tali yoldan ana yola süratle çıktığı, fakat ana yoldan geçen kamyonun yanından altına girdiği öğrenildi. Daha sonra olay yerine çağırılan 112 acil servisle Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırıldığı bildirildi. Gümüşhane Devlet Hastanesindeki ilk müdahaleden sonra öğlen saatlerinde de ambulans helikopterle KTÜ Farabi Hastanesine getirildi. KTÜ Farabi Hastanesi yetkililerinden son alınan bilgiye göre, Bektaş’ın şuurunun halen kapalı olduğu ve beyin de olmak üzere bir çok organında kanama olduğu öğrenildi.

Ergin Bektaş’ın hayati tehlikesinin sürdüğü ve yoğun bakımda tutulacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam