Ergin Bektaş Trabzon'a getiriliyor

Telekom eski Trabzon Bölge Müdürü ve yeni Erzurum Bölge Müdürü  Ergin Bektaş, bu sabah Gümüşhane’de geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre, daha önce Trabzon’da görev yapan Telekom Erzurum Bölge Müdürü Ergin Bektaş (43), hafta so

Ergin Bektaş Trabzon'a getiriliyor

Telekom eski Trabzon Bölge Müdürü ve yeni Erzurum Bölge Müdürü  Ergin Bektaş, bu sabah Gümüşhane’de geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, daha önce Trabzon’da görev yapan Telekom Erzurum Bölge Müdürü Ergin Bektaş (43), hafta sonu tatilinin ardından bu sabah Trabzon’dan Erzurum’a gitmek üzere yola çıktı.

Bektaş’ın kullandığı 61 ED 555 plakalı özel araç, Gümüşhane il merkezi İkisu-Şiran yol ayrımında sabah saat 07.30 sıralarında karşıdan gelen kamyonla çarpıştı.

 

 Kazada ağır yaralanan Ergin Bektaş, Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, ambulans helikopterle Trabzon’daki KTÜ Farabi Hastanesi’ne kaldırılacağı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam