Erdoğan'dan yine bir ilk

 ERDOĞAN, Tarabya Yerleşkesi'nde kalmaya başladıktan sonra ilk Cuma namazı için yakın çevrede farklı bir cami tercih etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yine bir ilke imza attı. Erdoğan, İstanbul'da Tarabya Yerleşkesi'nde kalmaya başladıktan sonra il

Erdoğan'dan yine bir ilk
 ERDOĞAN, Tarabya Yerleşkesi'nde kalmaya başladıktan sonra ilk Cuma namazı için yakın çevrede farklı bir cami tercih etti.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yine bir ilke imza attı. Erdoğan, İstanbul'da Tarabya Yerleşkesi'nde kalmaya başladıktan sonra ilk Cuma namazı için yakın çevrede farklı bir cami tercih etti. Erdoğan Cuma namazını Sarıyer Aydınevler Ebu Bekir Camisi'nde kıldı. 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Tarabya'da kaldığı günlerde Cuma namazı için yakın çevrede farklı camileri tercih ediyordu. Ancak bu camilerin arasında Ebu Bekir Camisi yoktu. Gül, Cuma namazı için Emirgan ve Tarabya, Kalenderüstü camileriyle Orman Bölge Müdürlüğü içindeki camiyi kullanıyordu.
 
VALİ ŞAHİN İLE SOHBET
 
Cami çıkışında çevrede toplanan vatandaşlara el sallayan Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklara oyuncak dağıtılmasını istedi.Erdoğan danışmanı Mustafa Varank'a vatandaşları göstererek birşeyler söyledi. Makam aracına binen Erdoğan yanına çağırdığı İstanbul Valisi Vasip Şahin ile de bir süre sohbet etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam