Erdoğan'dan yıkın emri geldi!

Başbakan Erdoğan’ın İstanbul’un tarih silüetinin korunması için talimat verdiği ortaya çıktı. Kültür Bakanı Günay, kentin silüeti için yıkım da dahil gerekli olan tüm önlemlerin alınacağını söyledi.Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Başbakan Recep Ta

Erdoğan'dan yıkın emri geldi!

Başbakan Erdoğan’ın İstanbul’un tarih silüetinin korunması için talimat verdiği ortaya çıktı. Kültür Bakanı Günay, kentin silüeti için yıkım da dahil gerekli olan tüm önlemlerin alınacağını söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’un siluetini bozan yapıların gerekirse yıkılması için talimat verdiğini açıkladı. Kanal A’ya konuşan Günay, şunları söyledi: “Hepimizi rahatsız eden siluet tartışmasıyla ilgili Başbakan belediyelere yeni plan yapmaları, rahatsız edici görüntüleri düzeltmeleri talimatını verdi. Mevcut yapılar düzeltilecek. Tabiki yıkım da gündeme gelecek. Sözen döneminde Park Otel’in birkaç katı yıkıldıysa, İstanbul’da yıkılmayacak hiçbir yapı tanımıyorum. Bundan sonra rahatsız edici yapılar katiyen olmayacak.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler