Erdoğan ve Kılıçdaroğlu Buluştu(!)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a benzerliği ile tanınan ve geçtiğimiz ay CHP saflarına katılan Rafet Ödemir ile Kemal Kılıçdaroğlu'na ikizi kadar benzeyen ancak AK Parti rozeti takan Nusret Gümüşel'in sürpriz buluşması renkli görüntülere sahne oldu.Bolu'nu

Erdoğan ve Kılıçdaroğlu Buluştu(!)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a benzerliği ile tanınan ve geçtiğimiz ay CHP saflarına katılan Rafet Ödemir ile Kemal Kılıçdaroğlu'na ikizi kadar benzeyen ancak AK Parti rozeti takan Nusret Gümüşel'in sürpriz buluşması renkli görüntülere sahne oldu.

Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti beldesinde kasaplık yapan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a benzerliği ile tanınan Rafet Özdemir, AK Parti'ye geçmesiyle gündeme gelen Kemal Kılıçdaroğlu'na ikizi kadar benzeyen Nusret Gümüşel'e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Darıca'da yaşayan Nusret Gümüşel, karşısında Başbakana benzeyen Rafet Özdemir'i görünce şaşırdı. Daha önce tanışıklığı olan ikili birbirlerine sarılarak hasret giderdikten sonra siyasetle ilgili espri ile karışık koyu bir sohbete daldı. Kendilerine neden benzerlerinin rakibi olan partiye geçildiğinin sorulması üzerine Başbakana benzeyen Rafet Özdemir konunun kısmet olduğunu, Gümüşel ise daha önce CHP'ye gittiğini ancak hiçbir destek göremediği için AK Parti saflarına geçmeyi uygun bulduğunu söyledi. İki lidere siyasi mesajlar da veren ikili, farklı partilerde olsalar da her zaman dost olduklarını ve birbirlerini çok sevdiklerini söyledi.

Zaman zaman kendilerini rollerine kaptıran ikili, samimi masajlar verdi. Başbakan benzeri Özdemir, Gümüşel'e yeni Anayasa'ya destek verip vermeyeceğini sorarken, Gümüşel ise, 'Bilemiyorum' dedi. Rafet Özdemir, bugüne kadar sağ kulvarda siyaset yaptığını belirtirken, "Sayın Başbakanımıza saygı duyuyorum ama siyasi bazı durumlardan dolayı CHP'ye katılmak durumunda oldum ve bundan da mutluluk duyuyorum" dedi.

Nusret Gümüşel ise, "AK Parti'ye geçtiğim için mutluyum. Kılıçdaroğlu'na benzerliğim yüzünden vatandaşlardan sevgi görüyorum" diye konuştu. İkili daha sonra AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı üyeleri ile yemek yerken, Gümüşel'e rozet takıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam