ERASMUS için gelmişti

İSTANBUL Beyoğlu İstiklal Caddesi'ne eğlenmeye giden İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü öğrencisi Belçikalı Nathan Van Iseghem, saat 03.30 sıralarında Şişli'deki evine gitmek için yola çıktı. Taksim'de Nathan Van Iseghem'i baygın halde yerde y

ERASMUS için gelmişti

İSTANBUL Beyoğlu İstiklal Caddesi'ne eğlenmeye giden İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü öğrencisi Belçikalı Nathan Van Iseghem, saat 03.30 sıralarında Şişli'deki evine gitmek için yola çıktı. Taksim'de Nathan Van Iseghem'i baygın halde yerde yatarken gören bir otoparkın güvenlik görevlileri, durumu 112 Hızır Acil ile polise bildirdi. Sağlık ekipleri, Nathan Van Iseghem'i Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak Belçikalı genç hayatını kaybetti. Doktorlar gencin kaburgalarının kırık olduğunu belirtince polis, dövülerek öldürülmüş olabileceği ihtimalini de değerlendirdi. Ancak yapılan incelemede ceset üzerinde lastik izlerine rastlanınca gencin trafik kazası kurbanı olduğu anlaşıldı. Yol güzergâhındaki güvenlik kameralarını inceleyen polis, vicdansız sürücüyü arıyor. Nathan'ın İstanbul'da ev arkadaşı olan ve Belçika’dan ERASMUS programı için birlikte geldiği kız arkadaşı Lavrens, teşhis için geldiği hastanede gözyaşlarını tutamadı. Gencin cenazesinin yarın konsolosluk görevlileri tarafından Belçika'ya gönderileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam