"Enişteyle delirmece" aileyi seferber etti

İstanbul'da yaşayan 17 yaşındaki Y.Ö., eniştesinin kucağında, omzunda ve sırtında çektirdiği fotoğrafları Twitter ve Facebook hesabından "Enişteciğimle akşam akşam delirmeler" notuyla paşlaştı.FENOMEN OLUNCA HESAPLARINI KAPATTIY.Ö.nün gönderileri aynı gec

"Enişteyle delirmece" aileyi seferber etti

İstanbul'da yaşayan 17 yaşındaki Y.Ö., eniştesinin kucağında, omzunda ve sırtında çektirdiği fotoğrafları Twitter ve Facebook hesabından "Enişteciğimle akşam akşam delirmeler" notuyla paşlaştı.

FENOMEN OLUNCA HESAPLARINI KAPATTI

Y.Ö.nün gönderileri aynı gece yüzlerce kişi tarafından paylaşıldı. Bir anda internet fenomenine dönüşen Y.Ö., fotoğraflara yapılan yorumlardan rahatsız olunca sosyal medya hesaplarını kapatmak zorunda kaldı.

1_7484.jpg

ANNESİ SOLUĞU ADLİYEDE ALDI: FOTOĞRAFLARI KALDIRIN

Bunun üzerine anne Zeynep Ö., kızı Y.Ö.yü, birlikte fotoğraf çektirdiği damadını ve büyük kızını da yanına alarak İstanbul Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurdu.

"KIZIM ERGEN"

Kızının ergen olduğunu, eniştesini çok sevdiğini ve şaka amacıyla çektiği fotoğrafları sosyal medyaya yükleyerek hata yaptığını söyleyen Zeynep Ö., paylaşılan fotoğrafların tümünün yayından kaldırılmasını istedi.

SOSYAL MEDYADA YAPILAN PAYLAŞIMLARDAN BAZILARI

1_7583.jpg

2_2051-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler