Eniştesini bıçaklayarak öldürdü

Bursa’da, 18 yaşındaki genç, ablasıyla tartışan eniştesini bıçaklayarak öldürdü. Cinayet zanlısı genç ile kavgaya müdahil olduğu ileri sürülen babası jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.  Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi'nde meydana gelen o

Eniştesini bıçaklayarak öldürdü
Bursa’da, 18 yaşındaki genç, ablasıyla tartışan eniştesini bıçaklayarak öldürdü. Cinayet zanlısı genç ile kavgaya müdahil olduğu ileri sürülen babası jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. 
 
Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi'nde meydana gelen olayda, inşaat işçisi Resul Yılmaz ile eşi Sema Yılmaz henüz belirlenemeyen sebeple tartışmaya başladı. Sema Yılmaz, durumu babası Metin ve kardeşi Turgay Arslan'a bildirdi. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle 18 yaşındaki Turgay Arslan, iddiaya göre, eniştesi Resul Yılmaz'ı kalbinden bıçakladı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Resul Yılmaz, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kavgaya karışan Metin Arslan ile cinayet zanlısı olduğu ileri sürülen oğlu Turgay Arslan jandarma ekipleri tarafından gözaltına aldı. 
 
Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam