Engelleri birlikte aştılar

 SAKARYA'nın Sapanca İlçesi'nde oturan yürüme engelli 27 yaşındaki Cevat Solaka, internette tanıştığı İstanbul'da yaşayan bedensel engelli 25 yaşındaki Elif Elbasan ile evlendi. Sapancalı yürüme engelli Cevat Solaka, yaklaşık 6 ay önce, İstanbul'da yaşaya

Engelleri birlikte aştılar

 SAKARYA'nın Sapanca İlçesi'nde oturan yürüme engelli 27 yaşındaki Cevat Solaka, internette tanıştığı İstanbul'da yaşayan bedensel engelli 25 yaşındaki Elif Elbasan ile evlendi.

 
Sapancalı yürüme engelli Cevat Solaka, yaklaşık 6 ay önce, İstanbul'da yaşayan bedensel engelli Elif Elbasan ile internette engellilerin kullandığı özel bir sitede tanıştı. Arkadaşlıklarını ilerleten gençler zamanlı duygusay olarak birbirine bağlandı, telefonla da görüşmeye başladı. Tanışıp birbirlerini beğenen genç, ailelerinin de onayını aldıktan sonra evlenmeye karar verdi. 
 
Cevat Solak ve Elif Elbasan çifti, Sapanca'da kır düğünü ile dünyaevine girdi. 
 
Eşiyle birlikte bundan sonra bütün engelleri beraber aşacaklarını söyleyen Solaka, "Eşimle internette kurulmuş olan bir engelli sitesinde tanıştık. Çok mutluyum ve bundan sonra eşimle birlikte önümüze çıkacak tüm engelleri beraber aşacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam