En tatsız 1 Nisan şakası!

 Kimliği belirlenemeyen bir kişi, 40 yaşındaki Murat Ceylan’ın selasını okutttu. Ceylan’ın yakınları gerçek ortaya çıkıncaya kadar gözyaşı döktü. İlçede sabah saatlerinde telefonla Merkez Koca Camii imamı Ramazan Aşık’ı arayan bir vatandaş, Murat Ceylan’ı

En tatsız 1 Nisan şakası!

 Kimliği belirlenemeyen bir kişi, 40 yaşındaki Murat Ceylan’ın selasını okutttu. Ceylan’ın yakınları gerçek ortaya çıkıncaya kadar gözyaşı döktü.

 İlçede sabah saatlerinde telefonla Merkez Koca Camii imamı Ramazan Aşık’ı arayan bir vatandaş, Murat Ceylan’ın(40) öldüğünü belirterek, salasının okunmasını istedi. İmam Aşık’ın salayı okumasının ardından ortalık karıştı. Çok sayıda vatandaş Murat Ceylan’ın çalıştığı yufka imalathanesini ararken, bazı vatandaşlar ise yufkacının önünde toplandı. Şaşkına dönen Ceylan, kapının önüne çıkarak gelenlere yaşadığını anlattı.
 
Kendisine tatsız bir şaka yapıldığını anlatan Murat Ceylan, “Saat 9.00 sırasında telefonlar gelmeye başladı. Ramazan hocam benim salamı okumuş. Sokağa çıktım, herkes şaşkın şaşkın bakıyordu. Evdekiler ağlamaya başlamış. Sevdiğimiz bir insan, beni yaşarken öldürdü. Çok şükür yaşıyorum. Bunu kimin yaptığını da bilmiyoruz. Ancak böyle şaka olmaz” dedi.
Murat Ceylan ile birlikte çalıştıklarını anlatan işyeri sahibi Davut Doğuç, “Telefonlarımız susmadı. Çok seveni varmış. Böyle şaka olmaz” dedi.
 
Şakanın dozunu kaçırmamak gerektiğini ifade eden Burhaniye Müftüsü Oğuz Metin, “Peygamber Efendimiz de (S.A.V.) şakalar yapmıştır. Ancak şaka gerçek olmalı ve asla üzücü olmamalı. Her zaman dozunda yapılmalı. Dozu kaçtığında hoş değil. Hocamızdan telefonla sala okunması istenmiş. Hocamız da okumuş. Şaka yapılan kişinin ailesi çok üzülmüş. Böyle şakalar olmaz. Bunu yapan ayıp etmiş. Şakanın ölçüsü olmalı” dedi.
 
İmamı gizli numaradan arayan şakacının kim olduğu merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler