En son köprüden geçiyorlardı

Antalya'nın Serik İlçesi'ndeki Çığırgan Çayı üzerine kurulan geçici köprünün bir bölümü, dün yoğun yağış nedeniyle yıkıldı. Bu sırada köprü üzerinden geçen ve içerisinde 3 kişinin bulunduğu kamyonet, sulara kapıldı. Bir süre sürüklenen araçtakiler, son an

En son köprüden geçiyorlardı

Antalya'nın Serik İlçesi'ndeki Çığırgan Çayı üzerine kurulan geçici köprünün bir bölümü, dün yoğun yağış nedeniyle yıkıldı. Bu sırada köprü üzerinden geçen ve içerisinde 3 kişinin bulunduğu kamyonet, sulara kapıldı. Bir süre sürüklenen araçtakiler, son anda kendilerini kurtardı.

Gebiz Beldesi'ne bağlı Haskızılören Köyü'nde 9 Ekim 2011'de 4 kişinin ölümü ve 2 kişinin kaybolmasıyla sonuçlanan sel felaketinde bölgeye ulaşımı sağlayan Çığırgan Çayı üzerindeki Değirmenburnu Köprüsü de yıkıldı. Belediye, yıkılan köprünün yerine Çığırgan Deresi üzerine büzler döşeyerek geçici bir köprü yaptı.

Dünkü yoğun yağış sırasında belediyenin yaptığı geçici köprü, sel sularından zarar gördü. Bu sırada köprünün üzerinden geçen bir kamyonet de sel sularına kapıldı. Araçta bulunan 3 kişi, kendi imkanları ile kurtulmayı başarırken, otomobil ise belediye ekiplerinin dozer aracı sayesinde sudan çıkartıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam