Emniyet'te büyük deprem!

Türkiye'nin birçok kentinde bir süredir devam eden görev yeri değişiklikleri, bugün Van Emniyet Müdürlüğü'nde oldu. Van Emniyet Müdürlüğü'nde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, Çevik Kuvvet ve karakollarda görev yapan 390 amir ve polis memur

Emniyet'te büyük deprem!
Türkiye'nin birçok kentinde bir süredir devam eden görev yeri değişiklikleri, bugün Van Emniyet Müdürlüğü'nde oldu. Van Emniyet Müdürlüğü'nde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, Çevik Kuvvet ve karakollarda görev yapan 390 amir ve polis memurunun görev yeri değiştirildi.
 
Konuyla ilgili yetkililer tarafından henüz açıklama yapılmadı.
 
EMNİYET MÜDÜRÜ İSTİFA ETTİ!
 
Düzce Emniyet Müdürlüğü görevine 8 Ocak tarihinde atanan Ayhan Buran, bugün görevinden istifa etti. 4 çocuk babası Ayhan Buran'ın istifası emniyette büyük şaşkınlık yarattı. Ayhan Buran bu sabah yapılan toplantıda çalışma arkadaşlarına istifasını bildirdi. Daha önce Hakkari ve Elazığ Emniyet Müdürlüğü görevlerinde bulunan Ayhan Buran mesai arkadaşlarıyla vedalaştı. Ayhan Buran görevinden ayrılırken ailevi gerekçelerle istifa ettiği öğrenildi.
Ayhan Buran'ın eşi Zekiye Buran geçen yıl Kasım ayında lösemi nedeniyle yaşamını yitirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler