Emniyet Trabzon Belediyesinde

Türk Polis Teşkilatının 166. yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.5-10 Nisan tarihleri kutlanan “Polis Haftası” etkinlikleri kapsamında Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, Trabzon Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Şaban Kutlu, polis amirleri ve bir gr

Emniyet Trabzon Belediyesinde

Türk Polis Teşkilatının 166. yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

5-10 Nisan tarihleri kutlanan “Polis Haftası” etkinlikleri kapsamında Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, Trabzon Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Şaban Kutlu, polis amirleri ve bir grup polis okulu öğrencisi, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, polisin,  vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için 24 saat görev başında olduğunu vurgulayarak, “Polis teşkilatımız kendi canı ve mali pahasına halkımızın canını ve malını koruyor. Polis teşkilatı ülkenin güvenliğine önemli katılar yapmaktadır. Mesai mefhumu gözetmeden kendi hayatları pahasına kamu düzenini, insanlarımızın güvenliğini, fedakârca hizmetleriyle sağlayan polis teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Görevde olduğunu iki yıl içerisinde Trabzon’un huzuru ve güvenliği için polis teşkilatımızla birlik ve beraberlik içerisinde kentimize en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduk” diye konuştu.

Trabzon İl Emniyet Müdürü Feridun Boz ise, vatandaşların huzur ve güvenini sağlamak için fedakârca çalışan emniyet teşkilatının bundan sonra da aynı azim ve kararlılık içerisinde çalışmalarını sürdüreceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam