Emniyet amiri oğlu ve kızıyla...

Afyonkarahisar'da otomobilin şarampole uçması sonucu bir emniyet amiri ve 2 çocuğuyla birlikte 4 kişi haşatını kaybetti. Kazada yaralanan 3 kişi tedavi altına alındı.Edinilen bilgiye göre kaza, Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi yakınlarında meydana geldi.

Emniyet amiri oğlu ve kızıyla...

Afyonkarahisar'da otomobilin şarampole uçması sonucu bir emniyet amiri ve 2 çocuğuyla birlikte 4 kişi haşatını kaybetti. Kazada yaralanan 3 kişi tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi yakınlarında meydana geldi. Antalya'da görevli polis memuru Tahir Kılıç'ın kullandığı 07 VR 253 plakalı otomobil, Emirdağ ilçesi çıkışında sürücünün henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak köprüden aşağı uçtu. Kazada sürücü Tahir Kılıç, kızı Esra Kılıç, oğlu Emirhan Kılıç ile Safinaz Çakır hayatını kaybetti. Kazada Kılıç'ın eşi Leyla Kılıç, kızları Şüheda Kılıç ve Tahircan Çakır ise ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazelerinin de Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldıkları bildirildi.

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden Tahir Kılıç'ın, Antalya'nın Finike ilçesinde görevli Emniyet Amir Vekili Tahir Kılıç olduğu öğrenildi.

Diğer yandan, kazanın meydana geldiği yolda yol yapım çalışmasından dolayı köprü girişinde kot farkı olduğu ve bununda kazaya sebebiyet verebileceği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam