Emekli polis dehşet saçtı

 İzmir'de ganyan bayisi işleten emekli polis memuru Yakup Kızılyar (55), at yarışı oynayıp borçlarını ödemedikleri ileri sürülen İlkay Berkiten (42) ve Halim Büyükaras'ı (47) beylik tabancasıyla vurdu. Daha sonra kendisi de intihar etti. İzmir İl Emniyet

Emekli polis dehşet saçtı
 İzmir'de ganyan bayisi işleten emekli polis memuru Yakup Kızılyar (55), at yarışı oynayıp borçlarını ödemedikleri ileri sürülen İlkay Berkiten (42) ve Halim Büyükaras'ı (47) beylik tabancasıyla vurdu. Daha sonra kendisi de intihar etti.
 
İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Havalimanı Şube Müdürlüğü'nden 2002 yılında emekli olan Kızılyar, Buca ilçesinde ganyan bayisi açtı. Uzun süredir veresiye at yarışı oynayıp borçlarını ödemedikleri ileri sürülen Berkiten ve Büyükaras'ın, Karabağlar ilçesi 4311 Sokak 49/1-A numaradaki hırdavatçı dükkanına gitti. Yaklaşık 4 bin lira tutarındaki alacağını isteyen Kızılyar, tartışma çıkması üzerine beylik tabancasını ateşledi. Büyükaras ve Berkiten'in göğüslerine ikişer el ateş eden Yakup Kızılyar, ardından kendini kalbinden vurdu.
 
Silah sesleri üzerine polise haber veren çevre sakinleri, üç kişiyi kanlar içinde yerde yatarken buldu. Olay yerine gelen görevliler, üçünün de öldüğünü belirledi. Büyükaras ve Berkiten'in, evli ve ikişer çocukları olduğu öğrenilirken olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Polis geniş güvenlik önlemleri alırken olayın çok yönlü soruşturulduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam