Elveda Katya vizyon için hazır

 Başrollerini Kadir İnanır, Caner Cindoruk, Rüçhan Çalışkur, Yeliz Şar, Anna Andrusenko, Tatsiana Tsivikevich, Ekatarine Malikovave Elena Polyanskaya’nın paylaştığı ‘Elveda Katya’nın çekimleri tamamlandı.  Ahmet Sönmez’in yönettiği film, Katya’nın bir Tür

Elveda Katya vizyon için hazır

 

Başrollerini Kadir İnanır, Caner Cindoruk, Rüçhan Çalışkur, Yeliz Şar, Anna Andrusenko, Tatsiana Tsivikevich, Ekatarine Malikovave Elena Polyanskaya’nın paylaştığı ‘Elveda Katya’nın çekimleri tamamlandı. 
 
Ahmet Sönmez’in yönettiği film, Katya’nın bir Türk olduğunu öğrendiği babasını bulmak için Rusya’dan Türkiye’ye geldikten sonra yaşananları anlatıyor. 
 
Çekimleri Batum, Trabzon ve Rize’de gerçekleştirilen ‘Elveda Katya’da başrol alan Anna Andrusenko, Tatsiana Tsivikevich, Ekatarine Malikova ve Elena Polyanskaya, Karadeniz Bölge-si’nin insanına, havasına, yemeklerine hayran kaldı.   Rus güzeller, Kadir İnanır'ın karizmasına ve oyunculuk yeteneğinin de kendilerini oldukça etkilediğini belirttiler
 
Elveda Katya ‘da Yıllarca uzun yol gemi kaptanlığı yaptıktan sonra hacca gidip köyüne dönen ve hayatı camiyle evi araında geçen bir adamı canlandıran İnanır, rolü için takke taktı.
 
İki ünlü  Rus oyuncunun da rol aldığı film için çok iddialı konuşan ünlü sanatçı, "Türk sinemasında bir yere gelmişsem, çektiğim filmlerde verdiğim toplumsal mesajların çok büyük önemi var" dedi.
 
KÜFÜR BAŞLAYINCA ‘BİP’ DE BAŞLIYOR
 
"Gişe hasılatı olacak diye günlük, basit hikâyelerden oluşan küfürlü filmlerde topluma ne mesaj verilebilir ki?" diyerek küfürlü filmleri eleştiren İnanır şöyle devam etti:
"Selvi Boylum Al Yazmalım, Devlerin Aşkı, Tatar Ramazan gibi filmlerim hâlâ ekranlarda gösteriliyor. Ama ticari amaçla çekilen küfürlü filmler başladığında 'bip'ler de beraberinde geliyor. Bugüne kadar hiç bu tür sahnelerde boy göstermedim. Göstermeyeceğim de. Başka türlü Kadir İnanır olunmuyor."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler