Ekmekten bakın ne çıktı!

Ankara’nın Keçiören ilçesinde fırından alınan ekmeğin içerisinden çıkan demir parçası, ekmeği çiğnediği esnada bir kızın ağzını yaraladı. Keçiören ilçesinde yaşayan üniversite öğrencisi Aytuna Kandemir (18), akşam saatlerinde Sanatoryum Caddesi üzerindeki

Ekmekten bakın ne çıktı!
Ankara’nın Keçiören ilçesinde fırından alınan ekmeğin içerisinden çıkan demir parçası, ekmeği çiğnediği esnada bir kızın ağzını yaraladı.
 
Keçiören ilçesinde yaşayan üniversite öğrencisi Aytuna Kandemir (18), akşam saatlerinde Sanatoryum Caddesi üzerindeki bir fırından ekmek alarak evine gitti. Ailesi ile birlikte akşam yemeği için masaya oturan genç kız, daha sonra fırından aldığı ekmekten bir parça kopararak yemeye başladı. Genç kız, ekmeği çiğnediği sırada demir parçasının ağzını kestiğini fark etti. Acıyla birlikte ağzından lokmayı çıkaran Kandemir, gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Aynı masada bulunan genç kızın ailesi de, duruma tepki gösterdi.
 
"YUTSAYDIM BELKİ ŞİMDİ KARŞINIZDA OLMAYACAKTIM"
 
Olayın şokunu üzerinden atamayan Aytuna Kandemir, bundan sonra ekmek yerken daha dikkatli olacağını belirterek şunları söyledi: "Böyle bir olay yaşayacağım aklımın ucundan bile geçmedi. Eğer o demir parçasını yutsaydım, belki de şu an karşınızda olamayacaktım. Neyse ucuz atlattım, sadece demir parçası yüzünden ağzımda yara oluştu. Hâla şaşkınım. Hatta bundan sonra ekmek yerken daha dikkatli olacağımı biliyorum."
 
KIZIN AİLESİ FIRINLA İLGİLİ ŞİKAYET DİLEKÇESİ YAZDI
 
Olaya ilişkin açıklama yapan Aytuna Kandemir’in babası Bünyamin Kandemir (60) de, söz konusu fırında inceleme yapılması üzere Ankara Büyükşehir Belediyesinin ilgili birimine dilekçe yazdıklarını anlattı. Kandemir, şu açıklamayı yaptı:
 
"10 yıldır aynı fırından ekmek alıyoruz daha önce böyle bir şey yaşamamıştık. Kızımın başına gelen herkesin başına gelebilir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler