Ehliyetsiz sürücü dehşeti

İddiaya göre, Bursa Merkez Nilüfer İlçesi Dağyenice köyü mevkiinde ehliyeti olmayan R. A (17) aniden yola çıkan köpeğe çarpmamak için ani manevra yaptı. Yokuş aşağı yolda kontrolden çıkan 10 CDN 88 plakalı araç yol kenarına çarparak takla atmaya başladı.

Ehliyetsiz sürücü dehşeti

İddiaya göre, Bursa Merkez Nilüfer İlçesi Dağyenice köyü mevkiinde ehliyeti olmayan R. A (17) aniden yola çıkan köpeğe çarpmamak için ani manevra yaptı. Yokuş aşağı yolda kontrolden çıkan 10 CDN 88 plakalı araç yol kenarına çarparak takla atmaya başladı. Şöför koltuğunun yanında oturan E. Ö (17) camdan çıkarak yola savruldu.

17 yaşındaki E.Ö olay yerinde hayatını kaybetti. E.Ö yakın zamanda sosyal medya hesabından bir fotoğrafını paylaşıp, "Güzel günler görüyoruz, güneşli günler" yazması ise üzücü bir detay olarak hafızalara kazındı.

50 metre takla attıktan sonra ancak durabilen araçtan, Sürücü R.A (17) ayrıca araçta bulunan diğer yolcular, H. T (17), T.A (17) ve T. G(17) yaralı olarak çıkarıldı. Kullanılamaz hale gelen otomobil kurtarıcı marifetiyle olay yerinden kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler