Ehliyetlere 2 yıl el konulacak ...

Meclis’ten kavgayla geçen yasaya göre alkolmetreyi üflemeyi reddeden sürücülere 2 bin lira ceza kesilecek ve ehliyetlerine iki yıl el konacak Meclis’te önceki gün sabah saatlerine kadar süren alkolle ilgili görüşmeler, iktidarla muhalefet arasında kavgala

Ehliyetlere 2 yıl el konulacak ...
Meclis’ten kavgayla geçen yasaya göre alkolmetreyi üflemeyi reddeden sürücülere 2 bin lira ceza kesilecek ve ehliyetlerine iki yıl el konacak
 
Meclis’te önceki gün sabah saatlerine kadar süren alkolle ilgili görüşmeler, iktidarla muhalefet arasında kavgalara sahne oldu.
 
AK Parti’nin verdiği önergenin kabulüyle, turizm bölgeleri de dahil 22.00 ila 06.00 saatleri arasında perakende alkol satışı yasaklandı.
 
PROMİL SINIRI 0.50'YE ÇEKİLDİ
 
Yasanın getirdiği bir başka önemli düzenleme de teklifte 1.00 olan alkollü araç kullanmadaki promil sınırının 0.50’ye çekilmesi oldu. 
 
ÜFLEMEYENE CEZA!
 
Trafik kontrolünde alkolmetreyi üflemeyi reddeden sürücülere de 2 bin lira ceza kesilecek ve ehliyetlerine iki yıl el konacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam