Ecem'in ölümünde flaş gelişme!

İstanbul Şahintepe'de, bir uçurumun altında cansız bedeni bulunan intihar ettiği ileri sürülen Ecem Çokluk'un erkek arkadaşının gözü önünde canına kıydığı ileri sürülda.  Ecem'in esrarengiz ölümünü soruşturan polis, Ecem'in üç arkadaşının ifadesine başvur

Ecem'in ölümünde flaş gelişme!

İstanbul Şahintepe'de, bir uçurumun altında cansız bedeni bulunan intihar ettiği ileri sürülen Ecem Çokluk'un erkek arkadaşının gözü önünde canına kıydığı ileri sürülda.

 

Ecem'in esrarengiz ölümünü soruşturan polis, Ecem'in üç arkadaşının ifadesine başvurdu. Edinilen bilgiye göre Çokluk'un erkek arkadaşı Birol Aytekin ifadesinde olayı şöyle anlattı: "Uçurumun kenarına geldiğimizde kendisini atmak istediğini fark edince onu tutup geri çektim. Ancak biraz yürüdükten sonra elimden kurtularak kendini attı" dedi. Aytekin ifadesinin devamında da şöyle konuştu, "Ecem ile 2 ay önce facebook'dan tanıştık. Çıkma teklifimi kabul etti. İki kez buluştuk.

 

En son olay günü buluştuk. Aşık Veysel Mahallesi'nde bulunan uçurumun oraya gittik. Ailesinden çok çok şikayet ediyordu. Babası gezmesine izin vermiyordu. Hep bu şekilde babasından şikayetçiydi. Uçurumun oraya geldiğimizde birden kendini atmak istedi. Durumu fark ettiğimde onu tutarak geri çektim. Tam geri dönerken birden elimden kurtularak geri koştu ve kendini uçurumdan attı."Öğrenildiğine göre polis ayrıca Ecem'in diğer arkadaşlarının da ifadesine başvurdu. Onlarda biri, sınıf arkadaşı Meral Arı'nın "Anne babası sürekli baskı yapıp Ecemi dövüyor. Ailenin baskısından bıktığını, kendini uçurumdan atacağını söylemişti. En son okul önünde Birol ile birlikte görmüştüm." şeklinde;Bir başka sınıf arkadaşı Merve Sonkaya'nın da, "Anne babası Ecemi dövüyordu. Geçen hafta okulun penceresinden atlamak istedi. Onu ben tutarak engel oldum" diye konuştuğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam