Ebesiyele geldi sahte para ile alış veriş...

ANKARA -  Atatürk Kültür Merkezinde (AKM) bu yıl 9’ncusu düzenlenen “Her Yönüyle Trabzon” etkiliklerine kurnazlar sardı. Ankara’da yaşayan dolandırıcılar üzerlerinden bulunan sahte paralar ile alış veriş yapmak isterken haber61 objektiflerine takıldılar.

Ebesiyele geldi sahte para ile alış veriş...

ANKARA -  Atatürk Kültür Merkezinde (AKM) bu yıl 9’ncusu düzenlenen “Her Yönüyle Trabzon” etkiliklerine kurnazlar sardı. Ankara’da yaşayan dolandırıcılar üzerlerinden bulunan sahte paralar ile alış veriş yapmak isterken haber61 objektiflerine takıldılar. 200 TL ile Trabzon’dan gelen esnafların stantlarına giden uyanıklar alış veriş yaparak parayı bozdurmaya çalıştığı gözlemlendi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık bürosu ekipleri; AKM içerisinde almış olduğu tetbirler sonrasında 27 yaşındaki Fatma A. İsimli şahsı sahte paralar ile yakalayarak gözaltına aldı. Önce AKM içerisinde bulunan polis noktasına getirilen şahıs burada üst aramasından geçirildikten sonra gözaltına alındı.

Polisteki ifadesinde Fatma A, paraların sahte olmadığını iddia etti. Fatma A, “ Paralar sahte değil isterseniz bakın buraya ebemle geldim pazarda neler var yok bakmaya geldim. Bana suç atıyorlar.”dedi. Ekipler AKM içerisinde yapmış oldukları tespitte 3 kişiyi piyasaya sahte para sokmaktan gözaltına alarak işlem yaptı. Piyasaya ne kadar para sürdüğü bilinmiyor.

Haber : Şükrü Üçüncü

an-snacv9n4ouuwfxawd_i7ah8j7acmg3hqohgkr4an8.jpg

1-221.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam