Duygusal anlar yaşadı!

 MERKEZİ Diyarbakır'a bulunan Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nin Yılın Başarılı Gazetecileri ödül töreni bu yıl, Van'da 9 Kasım 2011 günü meydana gelen ikinci depremde çöken Bayram Otel'in enkazında kalarak yaşamını yitiren DHA muhabirleri Sebahattin Yılm

Duygusal anlar yaşadı!

 

MERKEZİ Diyarbakır'a bulunan Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nin Yılın Başarılı Gazetecileri ödül töreni bu yıl, Van'da 9 Kasım 2011 günü meydana gelen ikinci depremde çöken Bayram Otel'in enkazında kalarak yaşamını yitiren DHA muhabirleri Sebahattin Yılmaz ve Cem Emir anısına gerçekleştirildi.
 
Törene Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Gıda, Tarım Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Ak Parti ve BDP Diyarbakır milletvekillerinin yanı sıra Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Emniyet Müdürü Recep Güven, Sebahattin Yılmaz'ın eşi Gönül Yılmaz, Cem Emir'in kardeşi Sinem Emir de katıldı. DHA muhabirleri Canan Altıntaş, Serdar Sunar ve Emin Bal'ın da ödül aldığı gecede, depremde hayatlarını kaybeden gazeteciler Sebahattin Yılmaz ve Cem Emir'in arkadaşları duygusal anlar yaşadı. 
 
Gecede Sebahattin Yımaz anısına verilen plaketi eşi Gönül Yılmaz, Cem Emir'in plaketini de kardeşi Sinem Emir aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam