Duygu sömürüsüyle böyle kandırdı

İzmit'te duygu sömürüsü yaparak yoğun trafikte kırmızı ışıkta duran araç sürücülerinden kendisini sakat gibi göstererek para dilenen 31 yaşındaki A.S., para sayarken mobese kameralarına yakalanınca foyası ortaya çıktı.TEM yolunun Kandıra turnikelerine gid

Duygu sömürüsüyle böyle kandırdı

İzmit'te duygu sömürüsü yaparak yoğun trafikte kırmızı ışıkta duran araç sürücülerinden kendisini sakat gibi göstererek para dilenen 31 yaşındaki A.S., para sayarken mobese kameralarına yakalanınca foyası ortaya çıktı.

TEM yolunun Kandıra turnikelerine giden Yahya Kaptan Semti'ndeki yolda, kırmızı ışıkta duran araç sürücülerinden, bir ayağı ile elini sakat gibi göstererek para toplayan A.S.'yi ekipler mobese kameralarından bir süre takibe aldı. Yaklaşık bir saatlik süre içinde birçok sürücüden para alan A.S. daha sonra bir kenara çekilip topladığı paraları saymaya başladı. Mobese kumanda merkezindeki polisler, A.S.'nin dilenirken sakat gibi görünen elini para sayarken çok iyi kullandığını görünce, ekiplere haber verdi. Ekiplen onu trafik ışıklarının bulunduğu yerden aldığında elinin yanı sıra ayağının da sakat olmadığı anlaşıldı.

Üst aramasında yaklaşık bir saatlik süre içinde 42 TL topladığı anlaşılan A.S. hakkında polisler Kabahatler Kanunu uyarınca işlem yaptıktan sonra Zabıta Müdürlüğü'ne teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler