Duyanları şok eden, yaşanmış bir olay!

Bursa 'da, ayrıldığı iş yerinden aldığı 5 bin 800 TL tazminatı düşürdüğünü ailesine söyleyemediği için kendisini karnından bıçaklayan ve yaralı halde evine kadar giderek tanımadığı iki kişi tarafından parası için bıçaklandığını söyleyen 23 yaşındaki Nesli

Duyanları şok eden, yaşanmış bir olay!

Bursa 'da, ayrıldığı iş yerinden aldığı 5 bin 800 TL tazminatı düşürdüğünü ailesine söyleyemediği için kendisini karnından bıçaklayan ve yaralı halde evine kadar giderek tanımadığı iki kişi tarafından parası için bıçaklandığını söyleyen 23 yaşındaki Neslihan Saygılı 'nın senaryosu, hastanede ortaya çıktı.

Polise çelişkili ifade veren Saygılı, gerçeği itiraf etmek zorunda kaldı. Bursa'da tezgahtar olarak çalıştığı çalıştığı işyerinden geçen hafta ayrılan Neslihan Saygılı, dün ailesine kendisine tazminat olarak verilen 5 bin 800 liralık çeki tahsis etmek için bankaya gideceğini söyleyerek evden çıktı. Merkez Yıldırım İlçesi 152 Evler Parkı'nda, kendini karnından evden aldığı ekmek bıçağı ile 5 santimetre derinliğinde bıçakla yaralayan Neslihan Saygılı, kanlar içinde Elmas Sokak'taki evine geldi. Evin zilini çalarken yığılıp kalan Neslihan Saygılı, annesi ve babası tarafından çağrılan ambulansla Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Saygılı, ilk ifadesinde, Tazminatı bankadan aldıktan sonra iki kişi yolumu kesti. Paramı istedi. Vermeyince beni bıçaklayıp paramı aldılar dedi.

Gasp Büro Amirliği polislerine çelişkili ifadeler veren genç kız daha sonra gerçeği anlattı. Saygılı, İşten ayrılınca 5 bin 800 TL olan tazminatımı aldım. Yolda düşürdüm. Bunu aileme söylemeye korktum. İnandırıcı olmak için, kendimi bıçaklayıp böyle bir yalan söyleme ihtiyacı duydum. Ama olmadı dedi.

Hastanede ameliyat edilen ve hayati tehlikeyi atlattığı söylenen Neslihan Saygılı'nın kendi kendini bıçaklamasıyla ilgili soruşturma sürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam