Dur ihtarına uymayınca...

Konya'da polisin 'dur' ihtarına uymayan otomobil, kavşakta başka bir otomobil ile çarpıştı. Kazada kaçan aracın sürücüsü 21 yaşındaki Fatih Ateş ve arkadaşı Mehmet Sevgi ağır yaralandı.Kaza, saat 01.45 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Sancak Mahallesi V

Dur ihtarına uymayınca...

Konya'da polisin 'dur' ihtarına uymayan otomobil, kavşakta başka bir otomobil ile çarpıştı. Kazada kaçan aracın sürücüsü 21 yaşındaki Fatih Ateş ve arkadaşı Mehmet Sevgi ağır yaralandı.

Kaza, saat 01.45 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Sancak Mahallesi Veysel Karani Caddesi üzerinde meydana geldi. Fatih Ateş, polisin 'dur' ihtarına uymayarak .. .. ..  plakalı otomobili ile kaçmaya başladı. Ateş, yaklaşık 1 kilometrelik kovalamaca sonucu Veysel Karani Caddesi'ndeki kavşakta 24 yaşındaki Cengiz Durmuş yönetimindeki .. .. .. plakalı otomobile çarptı. Kazada Ateş ve arkadaşı Mehmet Sevgi araçtan fırlayarak ağır yaralandı.

Kazanın bildirilmesi üzerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, kaza yerinde yapılan ilk müdahale ardından ambulanslarla kent merkezindeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Diğer araçtaki sürücü Cengiz Durmuş kazayı yara almadan atlatırken, araçta bulunan 2 arkadaşı kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Kazada kaçan aracın bagajında çok sayıra bira kutusu olduğu görüldü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam