Dükkanının önünde öldürüldü

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir berber, iş yerine gelen şahıs tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. Olay, saat 19.40 civarında Hükümet Konağı'nın yan tarafında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süredir aralarında husumet olan Burhan D. (25), Ha

Dükkanının önünde öldürüldü

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir berber, iş yerine gelen şahıs tarafından pompalı tüfekle öldürüldü.

 
Olay, saat 19.40 civarında Hükümet Konağı'nın yan tarafında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süredir aralarında husumet olan Burhan D. (25), Hasan Kandemir'in (36) sahibi ve ustası olduğu berber dükkanına gitti.
 
Berber dükkanında kısa süreli sözlü tartışma yaşayan ikili, daha sonra dükkanın önüne çıktı. Yanında getirdiği pompalı tüfeği çıkartan Burhan D., Hasan Kandemir'i göğsünden vurdu. Hasan Kandemir kanlar içinde yere yığılırken, Burhan D. ise Körfez Polis Merkezi'ne gidip tüfekle birlikte teslim oldu.
 
Olay yerine gelen sağlık ekibi, Hasan Kandemir'in hayatını kaybettiğini belirlerken, çevre esnafı ve meraklı vatandaşlar olay yerinde yoğunluk oluşturdu.
 
Polis ekipleri, olay yerindeki meraklı vatandaşları uzaklaştırmak için yoğun çaba gösterirken, cumhuriyet savcısının inceleme yapmasının ardından cenaze aracına konulan Hasan Kandemir'in cesedinin incelenmek üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği belirtildi. Şehir merkezinde işlenen cinayet çarşı esnafını korkuturken, zanlı Burhan D.'nin de yarın Edremit Adliyesi'ne götürülmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam