Düğüne silahlı baskın 5 yaralı

 Sakarya’da kanlı gece. Adapazarı ilçesine bağlı Yeşilyurt Köyünde komşusunun düğününü basan Hikmet Dursun (63) yanında bulunan silahı ile rastgele ateş etmeye başladı. Kurşunları bitene kadar ortalığı kan gölüne çeviren Dursun düğünde bulunan köylüler ta

Düğüne silahlı baskın 5 yaralı

 

Sakarya’da kanlı gece. Adapazarı ilçesine bağlı Yeşilyurt Köyünde komşusunun düğününü basan Hikmet Dursun (63) yanında bulunan silahı ile rastgele ateş etmeye başladı. Kurşunları bitene kadar ortalığı kan gölüne çeviren Dursun düğünde bulunan köylüler tarafından durdurulmak istendi.

Silahında kurşun kalmayınca cebince bulunan bıçağı çıkartan Dursun, kendini durdurmak isteyen bir kişiyi bıçakladı. Daha sonra köylüler tarafından etkisiz hale getirilen zanlı olay yerinde darp edildi.

Olay sonrası vücutlarının çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Sebahattin Yeşil, Bahattin Yeşil, Nurdanur Yeşil ve 6 yaşında ki M.Y. ile karnından bıçaklanan Seyfettin Yeşil yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Sakarya Eğitim Araştırma, Yenikent Devlet Hastanesi ile Toyota Sa İlkyardım ve Travmatoloji hastanelerine kaldırılırken; yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı kaydedildi.

Olay yerinde inceleme yapan Jandarma Ekipleri çok sayıda boş kovan buldu. 9 mm çapında ki silahı ile ortalığı kan gölüne çeviren Hikmet Dursun gözaltına alınırken, darp edilen zanlı Jandarma Kontrolünde Sakarya Yenikent Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olaya şahit olan Nurettin Yeşil: “Ne olduğunu anlayamadık. Bir anda rastgele ateş edilmeye başlandı. Biz ateş eden kişiyi görünce hemen müdahale ederek etkisiz hale getirdik.” dedi.

Olayı gerçekleştiren Hikmet Dursun’un psikolojik sorunların olduğu ve bir hafta önce eşini kaybettiği kaydedildi. Köyde kimse ile konuşmadığı belirtilen Dursun’un bunalımda olduğu ve olayı bundan dolayı gerçekleştirme ihtimalinin bulunduğu iddia edildi. 

Jandarma olayla ilgili tahkikat başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam