Düğünde kavga 1 ölü 3 yaralı

  Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Avşar Köyü içerisinde bulunan ilköğretim okulunun bahçesindeki düğünde çıkan kavgada 1 kişi, başına isabet eden kurşunla hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Henüz cinayeti kimin işlediği öğrenilemezken, kurşun M

Düğünde kavga 1 ölü 3 yaralı

 

 Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Avşar Köyü içerisinde bulunan ilköğretim okulunun bahçesindeki düğünde çıkan kavgada 1 kişi, başına isabet eden kurşunla hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. 

Henüz cinayeti kimin işlediği öğrenilemezken, kurşun M.Y.'nin ayağına, buradan seken kurşun ise, İmdat Puyraz'ın (31) başına isabet ederek olay yerinde hayatını kaybetmesine sebep oldu.

Yaşanan olaylar sonrasında S.B.(29) ve A.S.(41) de vücutlarının çeşitli yerlerinden aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandılar.

Olayda hayatını kaybeden İmdat Puyraz İzmir adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken 3 kişinin arandığı bildirildi.

Turgutlu jandarma ve polis ekipleri cinayeti işleyen ve kavgaya karışan şahısları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler